dinsdag 4 augustus 2009

Dinsdagse kleurtjes

Dag twee van het Idee Kids Kleuterkamp 'Kleuren Overal!'


Kleuren Overal dag 2



We begonnen de dag met ochtendgymnastiek. Samen met Samson en Gert vlogen onze armen en benen in de lucht en draaien we rondjes om onszelf. Waauw, wat wordt je daar goed wakker van! We waren zelfs zo wakker dat we de namen van al onze nieuwe vriendjes én van de juffen konden onthouden! Onze juffen heten: 'Zofie!' en 'Ell!' (Sofie en Ellen, red ;-))
Om opnieuw binnen te raken in het KleurenRijk doen we een spannende kleurenomloop. We lopen over smalle bruine brugjes, zwemmen in helderblauw water, kruipen onder een kleurrijk lappendeken en springen hoog over de blauwe lucht!
En toen.... werden we zelf kleurtjes! rode stipjes, blauwe streepjes en gele sterretjes verschenen op onze voeten en benen. Oooh wat moooooi! (en wat grappig, want het kietelde ook wel een beetje :))
Toen de kleurtjes van ons lichaam verdwenen waren gingen we op stap in het grote KleurenBos. Overal vonden we gekleurde wasspelddiertjes terug. We hebben er een tijdje mee gespeeld en toen fladderden ze weer weg. De juffen toverden ons om in prachtige vlinders en toen vlogen we naar huis.
Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten